Josema Azpeitia Salvador

Biografia

Josema Azpeitia (Legazpi, 1969) Kazetari gastronomikoa, Ondojan.com aldizkari eta webgunearen koordinatzailea eta alma materra, eta Euskal Gastronomiaren Teoriako irakaslea, Basque Culinary Centerren. Eusko Jaurlaritzak eta Euskal Gastronomia Akademiak ematen duten Euskadiko Gastronomia Saria irabazi zuen 2013an, kazetaritza lan bikainenaren sailean. 2015ean, berriz, Gourmand Award sari bat lortu zuen, Culinary Travel saileko munduko bigarren libururik onenarena, hain zuzen, La senda del pintxo liburuari esker. Eltze askotako burruntzalia dugu Josema Azpeitia: epaimahaikide izan da zenbait lehiaketa gastronomikotan, irrati saioetako kolaboratzaile gisa jardun du, eta gastronomiarekin loturiko hainbat liburu eta gida argitaratu ditu

CUISINE DE SAISON AU PAYS BASQUE

Josema Azpeitia

Cuisine

info +

SOIREE TAPAS – PINTXO INSOLITES DE DONOSTIA

Josema Azpeitia

Cuisine

info +